Svetovanje

Svetovanje je ena izmed najstarejših storitev. Svetovanje se izvaja predvsem v poslovnem svetu. Poleg Poslovnega Svetovanja poznamo še športno Svetovanje, vzgojno Svetovanje ...
Svetovanje zahteva specializacijo za ustrezno področje, ki ga svetovalec obvlada do obisti. Namen Svetovanja je pomoč pri določeni temi oz. področju, kjer naročnik nima veliko ali nič izkušenj.

Zadnje čase je predvsem zaradi finančne krize popularno Finančno Svetovanje in Davčno Svetovanje. Sploh v večjih podjetjih se, da z ustreznim pristopom in analizo finančnega stanja spremeniti način poslovanja in prihraniti še kako potrebne eure.

Kot rečeno, lahko ste najboljši strokovnjak na svojem področju, ne znate pa prodati izdelkov ali storitev. V takšnem primeru je potrebna odločitev za Poslovno Svetovanje. Takšno Svetovanje vam ponujajo tudi nekateri bolj napredni Računovodski Servisi, ki vam poleg osnovnih storitev še Svetujejo na Davčnem in Poslovnem področju. Eden izmed takšnih Servisov je E-Računovodstvo Poknjizi.si.